Survivalrun is voor jong en oud

Het is geweldig! Kom je ook kijken?

Survivalrunnen

Doe je mee? Kom ook trainen bij een van onze trainingsgroepen! Hier vind je onze trainingsgroepen

Uitslagen survivalruns

Bekijk hier jouw uitslagen van seizoen 2018-2019 Bekijk uitslagen

Laatste nieuwsberichten

Lees hier ons allerlaatste nieuws!
Terugblik All Terrain Survival Challenge
21 maart 2019

De nieuwe survivalrun All Terrain Survival Challenge Eindhoven werd afgelopen weekend voor de eerste keer gehouden. Zo’n kleine driehonderd deelnemers stonden zaterdag 16 maart aan de start voor een ronde van 5 of 7 kilometer. De een wat beter getraind dan de ander. Survivalrunners Lisanne de Koning en Ramon Schellekens deden mee aan deze eerste editie. […]

Teken, wie doet je wat?!
20 maart 2019

Niet dat survivalrunners zich tegen laten houden door wat regen, maar nu het weer wat opknapt en de zon zich meer laat zien, gaan we toch vaker naar buiten! De lange runningtight wordt af en toe weer vervangen voor de korte broek en lange thermoshirts zijn niet altijd meer nodig. Genieten, natuurlijk… maar ook oppassen […]

De lange weg naar Kootstertille
17 maart 2019

Wedstrijdverslag door Rob Rooijakkers Zondag, 10 maart, stond de Survivalrun van Kootstertille op het programma. Voor mij was de weg naar Kootstertille in meerdere opzichten erg lang. In de eerste plaats vanwege de 230 kilometer enkele reisafstand, maar bovenal omdat dit de eerste run was na mijn liesbreukoperatie een half jaar geleden. Vol goede moed […]

Interview met Hans te Velthuis: al 26 jaar een survivalrunhart!
28 februari 2019

Nooit een run gelopen maar toch jarenlang actief bij de organisatie van survivalruns en het bestuur van de SBN. Afgelopen najaar deed Hans te Velthuis een stapje terug binnen de organisatie. Hoog tijd om hem beter te leren kennen. Hans kwam in 1991 in aanraking met survivalrun via zijn zoon Ronald. Ronald deed mee aan […]

Word nu lid

We bieden je voor € 17,50 per jaar een volwaardig lidmaatschap. Je ontvangt drie keer per jaar het bondsmagazine SURVIVALRUN en je kunt als SBN-lid een wedstrijdlicentie aanvragen na het behalen van een aantal kwalificatieruns. Je bent als lid ook verzekerd voor ongevallen tijdens survivalruntrainingen of survivalruns bij organisaties aangesloten bij de SBN.

Lid worden

Wedstrijdkalender

Op onze wedstrijdkalender zie je voor welke survivalruns je je kunt inschrijven. Kies uit een recreatieve run of een wedstrijdcategorie, je ziet per datum en plaats wanneer een inschrijving geopend wordt of reeds open is. We wensen je alvast succes en bovenal veel survivalrun plezier! Meer informatie over onze wedstrijdcategorieën vind je bij menu Wedstrijden.

Bekijk kalender

Uitslagen

Bekijk hier jouw uitslagen of die van andere survivalrun toppers! Deze uitslagen laten een tussenstand zien van het huidige klassement dit seizoen van onze JSR, KSR, MSR en LSR wedstrijdlopers met een wedstrijdlicentie. Alle definitieve uitslagen van een survivalrun vind je binnen een week na de gehouden survivalrun op ons wedstrijdkalenderoverzicht.

Uitslagen bekijken

Foto’s

Survivalrun leent zich uitstekend voor onvergetelijke foto's van jezelf of bekenden. De mentale en fysieke uitdaging zie je terug in foto's samen met het plezier en de uitdaging van iedere survivalrunner. Kijk gauw en geniet!

Over de Survivalrun Bond Nederland

De SBN staat voor het bevorderen van survivalrun voor een breed publiek, waarbij het draait om het afleggen van een veilig parcours van natuurlijke en gebouwde hindernissen in de natuur onder verschillende weersomstandigheden. Bij alles wat we doen staat een veilige sportbeoefening voor al onze sporters voorop. SBN zet zich in om de risico’s voor deelnemers bij zowel het trainen op een trainingsterrein als het afleggen van een wedstrijdparcours te minimaliseren.

 

 

Als sportbond bundelen we alle survivalrun passie van atleten, trainingsgroepen en wedstrijdorganisaties. We doen dat samen met de vele actieve vrijwilligers welke actief zijn in de survivalrunsport en natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk leden.

 

Meer over de SBN