Survivalrun is voor jong en oud

Het is geweldig! Kom je ook kijken?

Survivalrunnen

Doe je mee? Kom ook trainen bij een van onze trainingsgroepen! Hier vind je onze trainingsgroepen

Schrijf je in!

Schrijf je in voor een survivalrun, check de wedstrijdkalender Wedstrijdkalender

Laatste nieuwsberichten

Lees hier ons allerlaatste nieuws!
Start to survivalrun: Jouw survivalrun outfit
23 november 2023

Met veel enthousiasme heb je besloten om te starten met survivalrun. Het overwinnen van fysieke en mentale hindernissen, het testen van je uithoudingsvermogen, het verkennen van je grenzen; je kan niet wachten! Maar dan komt er een belangrijke vraag naar boven: wat voor kleding moet je eigenlijk dragen bij het beoefenen van deze avontuurlijke sport? […]

Verslag najaars-ALV 27 oktober 2023
15 november 2023

Op vrijdag 27 oktober 2023 vond de najaars-ALV plaats. Tijdens deze vergadering blikten we terug op het seizoen 2022/2023 en namen we afscheid van vertrekkende bestuursleden, terwijl we nieuwe bestuursleden verwelkomden. Hieronder vind je een beknopt verslag van de avond waarin we de belangrijkste zaken met je delen. De avond begon met een korte update […]

Nabeschouwing ONK KSR in Neede
24 oktober 2023

Zondag 22 oktober was het eindelijk zover! Dé dag van het Open Nederlands Kampioenschap Korte Survivalrun in Neede. De dag begon met wat motregen, maar al snel werd het droog en liet de zon zich zien. Perfect weer voor een dagje survivalrun! De Berg van Neede was het decor waar de beste Nederlandse survivalrunners de […]

Mark Huizinga vertrekt als directeur Survivalrun Bond Nederland
18 oktober 2023

Met pijn in zijn hart heeft Mark Huizinga besloten zijn functie als directeur van de Survivalrun Bond Nederland per 1 januari 2024 neer te leggen. Deze aankondiging kan velen in de Nederlandse survivalrun-gemeenschap verrassen, aangezien Mark een belangrijk gezicht en drijvende kracht achter de sport is geweest. In dit interview legt hij uit waarom hij […]

Word nu lid

We bieden je voor € 22,00 per jaar een seizoenslidmaatschap. Je kunt als SBN-lid een wedstrijdlicentie aanvragen na het behalen van een aantal kwalificatieruns. Je bent als lid ook verzekerd voor ongevallen tijdens survivalruntrainingen of survivalruns bij organisaties aangesloten bij de SBN.

Lid worden

Wedstrijdkalender

Op onze wedstrijdkalender zie je voor welke survivalruns je je kunt inschrijven. Kies uit een recreatieve run of een wedstrijdcategorie, je ziet per datum en plaats wanneer een inschrijving geopend wordt of reeds open is. We wensen je alvast succes en bovenal veel survivalrun plezier! Meer informatie over onze wedstrijdcategorieën vind je bij menu Wedstrijden.

Bekijk kalender

Uitslagen

Bekijk hier jouw uitslagen of die van andere survivalrun toppers! Deze uitslagen laten een tussenstand zien van het huidige klassement dit seizoen van onze JSR, BSR, KSR, MSR en LSR wedstrijdlopers met een wedstrijdlicentie. Alle definitieve uitslagen van een survivalrun vind je binnen een week na de gehouden survivalrun op ons wedstrijdkalenderoverzicht.

Uitslagen bekijken

Foto’s

Survivalrun leent zich uitstekend voor onvergetelijke foto's van jezelf of bekenden. De mentale en fysieke uitdaging zie je terug in foto's samen met het plezier en de uitdaging van iedere survivalrunner. Kijk gauw en geniet!

Over de Survivalrun Bond Nederland

De SBN staat voor het bevorderen van survivalrun voor een breed publiek, waarbij het draait om het afleggen van een veilig parcours van natuurlijke en gebouwde hindernissen in de natuur onder verschillende weersomstandigheden. Bij alles wat we doen staat een veilige sportbeoefening voor al onze sporters voorop. SBN zet zich in om de risico’s voor deelnemers bij zowel het trainen op een trainingsterrein als het afleggen van een wedstrijdparcours te minimaliseren.

 

 

Als sportbond bundelen we alle survivalrun passie van atleten, trainingsgroepen en wedstrijdorganisaties. We doen dat samen met de vele actieve vrijwilligers welke actief zijn in de survivalrunsport en natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk leden.

 

Meer over de SBN