Hans en Irene te Velthuis nemen afscheid van de Parcourscommissie

Hans en Irene te Velthuis nemen afscheid van de Parcourscommissie

Na een periode van dertig jaar hebben Hans en Irene te Velthuis besloten om met ingang van het volgende seizoen (2024/2025) te stoppen als voorzitter en lid van de Parcourscommissie (PC) bij de Survivalrun Bond Nederland. De SBN is hen dankbaar voor hun vele jaren van toewijding en enthousiasme en het bondsbureau zal alle taken van Hans en Irene overnemen.

“Wanneer is het juiste moment om te stoppen, heb ik mij afgevraagd”, gaat Hans dieper in op zijn besluit. “De keuze is moeilijk. Hoewel ik het nog steeds leuk vind en gezond ben, besef ik dat de structuur van survivalrun zal veranderen. Moet ik dat nog willen op mijn leeftijd? Ik wil blijven genieten van wat ik doe en daarom heb ik besloten mijn werkzaamheden over te dragen aan de jongere generatie.”

“Ik heb al die jaren met veel plezier en passie de functie van voorzitter van de Parcourscommissie vervuld, evenals die van PC-lid. Het waren mooie tijden, waarin we veel mensen hebben ontmoet en actief hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van deze prachtige sport. Mijn hart ligt echt bij survivalrun. Ik wil graag mijn dank uitspreken aan de PC-leden, de medewerkers van het bondsbureau, het bestuur, alle wedstrijdorganisaties en trainingsgroepen voor de fantastische samenwerking die we hebben gehad. Ik kijk terug op een geweldige tijd met al deze bijzondere mensen. Het was een groot deel van mijn leven, maar zeker de moeite waard.”

Het bondsbureau zal vanaf het seizoen 2024/2025 de taken overnemen van Hans en Irene. In de afgelopen seizoenen zijn hier al de eerste stappen voor gezet. Het bondsbureau beschikt over de benodigde tijd, ervaring en middelen om de PC effectief te ondersteunen.