Dienstverlening

Waar staan we voor?
De trainings- en wedstrijdorganisaties zijn belangrijk omdat zij de dienstverlening richting de survivalrunners verzorgen. Deze organisaties krijgen de komende jaren goede ondersteuning zodat ze kwaliteit leveren en voor een breed publiek toegankelijk zijn.

Strijd tegen de elementen

Survivalrun vindt plaats in een natuurlijke omgeving, in alle jaargetijden, met respect voor de natuur. Trotseren van weersomstandigheden en overwinnen van (natuurlijke) hindernissen vergen doorzettingsvermogen van de deelnemers. Dit vermogen zie je terug in de SBN, we zijn ambitieuze doorzetters die zich niet uit het veld laten slaan door tegenslag.

Veiligheid

Bij alles wat we doen staat een veilige sportbeoefening voor al onze sporters voorop. SBN zet zich in om de risico’s voor deelnemers bij zowel het trainen op een trainingsterrein als het afleggen van een wedstrijdparcours te minimaliseren.

Uniformiteit

Survivalrun staat voor eerlijke competitie met gelijke omstandigheden voor iedereen. In de sport betekent dit dat de parcoursen gelijkwaardig en eenduidig zijn zowel qua opbouw als zwaarte. In de dienstverlening van de SBN vertaalt dit zich in transparantie in het functioneren en oprechte aandacht voor alle survivalrunners.