Vacature: (Beleids)medewerker Parcours & Technische Zaken

Vacature: (Beleids)medewerker Parcours & Technische Zaken

Word jij onze nieuwe collega? Bij het bondsbureau van de Survivalrun Bond Nederland ontstaat er een vacature vanwege het aanstaande vertrek van Marloes. We zijn daarom op zoek naar een (beleids)medewerker Parcours & Technische Zaken. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.

Marloes Boersma over haar tijd bij de SBN: “Als de eerste betaalde medewerker van de SBN begon ik als eenling tussen alle vrijwilligers die actief waren voor de SBN. Ik vervulde verschillende rollen, waaronder ledencommunicatie en -administratie, bestuurszaken en de oprichting van het opleidingshuis. Ik heb de eer gehad om te zien hoe ons team is gegroeid naar maar liefst 11 collega’s in de werkorganisatie. Samen hebben we uitdagingen aangepakt en ons bereik vergroot. In 2015 hadden we 5.600 leden en kijk waar we nu staan met zo’n 16.000 leden. Mijn betrokkenheid bij de Parcourscommissie en de commissie Technische Zaken is groot en ik ben gegroeid naar meer technische en gespecialiseerde taken. Na 8,5 jaar met toewijding alle survivalrun taken te hebben vervuld, waarvan de laatste 3 jaar in loondienst, volg ik nu mijn hart terug naar mijn eigen bedrijf. Ik had mijn bedrijfsactiviteiten op een laag pitje gezet, maar nu is het tijd voor mij om een nieuwe route in te slaan met andere avonturen en opdrachtgevers.”

Jochem Schutten (directeur): “Met het vertrek van Marloes vertrekt er een ontzettend fijne en betrokken collega die de organisatie als geen ander kent. Haar vertrek is dan ook spijtig voor ons. De afgelopen jaren is de rol van Marloes binnen de SBN flink veranderd, van heel generiek naar specialistisch. Een deel van haar taken wordt overgenomen door huidige collega’s maar voor de ontwikkelingen op het gebied van parcours en Technische Zaken zoeken wij iemand die de ingezette ontwikkelingen verder brengt in de rol van (beleids)medewerker Parcours & Technische Zaken. Zo biedt het vertrek van Marloes voor ons ook de kans om op dit beleidsgebied weer stappen te maken met een nieuwe collega.”

Bekijk de vacature hier.