Survivalrun is voor jong en oud

Het is geweldig! Kom je ook kijken?

Survivalrunnen

Doe je mee? Kom ook trainen bij een van onze trainingsgroepen! Hier vind je onze trainingsgroepen

Uitslagen survivalruns

Bekijk hier jouw uitslagen van seizoen 2018-2019 Bekijk uitslagen

Laatste nieuwsberichten

Lees hier ons allerlaatste nieuws!
Wat te doen bij seksuele intimidatie?
8 juni 2019

Steeds vaker horen we binnen de sportwereld voorvallen van seksuele intimidatie. Menig trainer, bestuurder of speler denkt dat seksuele intimidatie niet bij hen voorkomt. Dit kan helaas wel het geval zijn. Samen zorgen wij ervoor dat onze sport veilig is en blijft voor één ieder die dit beoefend. Wat is seksuele intimidatie? Seksuele intimidatie is […]

Extra ALV op 2 juli
5 juni 2019

In de recente voorjaars-ALV van 19 april is besloten een extra ALV in te lassen waarin een besluit wordt genomen over de startvolgorde bij wedstrijden. Een werkgroep heeft de afgelopen maanden samen met het bestuur gewerkt aan een systeem om de startvolgorde bij survivalruns te verbeteren. Door dit systeem als voorstel in een extra ALV […]

Broeiende strijd om de prijzen tijdens ONK JSR!
29 mei 2019

Het ONK JSR, welke werd gehouden tijdens de Dronterlandsurvivalrun in de drie leeftijdscategorieën (JSR 10-11, JSR 12-14 en JSR 15-17), speelde zich af rondom het terrein van korfbalclub ASVD en het Drontense Wisentbos. Dit jaar geen “starthindernis” waarbij de bal door een korf moest worden geworpen  maar een kruiphindernis. De jeugdige wedstrijdlopers konden daardoor meteen […]

Prijsuitreikingen seizoen 2018-2019
24 mei 2019

We zijn er bijna! Nog twee maanden vol met survivalruns en dan zit seizoen 2018-2019 er al weer op. Een seizoen wat spectaculair begon in Gennep met het ONK KSR. Een een maand later een survivalrun midden door het stadscentrum van Leeuwarden! Waarna we 2019 begonnen met het ONK LSR op de geboorte grond van […]

Word nu lid

We bieden je voor € 17,50 per jaar een volwaardig lidmaatschap. Je ontvangt drie keer per jaar het bondsmagazine SURVIVALRUN en je kunt als SBN-lid een wedstrijdlicentie aanvragen na het behalen van een aantal kwalificatieruns. Je bent als lid ook verzekerd voor ongevallen tijdens survivalruntrainingen of survivalruns bij organisaties aangesloten bij de SBN.

Lid worden

Wedstrijdkalender

Op onze wedstrijdkalender zie je voor welke survivalruns je je kunt inschrijven. Kies uit een recreatieve run of een wedstrijdcategorie, je ziet per datum en plaats wanneer een inschrijving geopend wordt of reeds open is. We wensen je alvast succes en bovenal veel survivalrun plezier! Meer informatie over onze wedstrijdcategorieën vind je bij menu Wedstrijden.

Bekijk kalender

Uitslagen

Bekijk hier jouw uitslagen of die van andere survivalrun toppers! Deze uitslagen laten een tussenstand zien van het huidige klassement dit seizoen van onze JSR, KSR, MSR en LSR wedstrijdlopers met een wedstrijdlicentie. Alle definitieve uitslagen van een survivalrun vind je binnen een week na de gehouden survivalrun op ons wedstrijdkalenderoverzicht.

Uitslagen bekijken

Foto’s

Survivalrun leent zich uitstekend voor onvergetelijke foto's van jezelf of bekenden. De mentale en fysieke uitdaging zie je terug in foto's samen met het plezier en de uitdaging van iedere survivalrunner. Kijk gauw en geniet!

Over de Survivalrun Bond Nederland

De SBN staat voor het bevorderen van survivalrun voor een breed publiek, waarbij het draait om het afleggen van een veilig parcours van natuurlijke en gebouwde hindernissen in de natuur onder verschillende weersomstandigheden. Bij alles wat we doen staat een veilige sportbeoefening voor al onze sporters voorop. SBN zet zich in om de risico’s voor deelnemers bij zowel het trainen op een trainingsterrein als het afleggen van een wedstrijdparcours te minimaliseren.

 

 

Als sportbond bundelen we alle survivalrun passie van atleten, trainingsgroepen en wedstrijdorganisaties. We doen dat samen met de vele actieve vrijwilligers welke actief zijn in de survivalrunsport en natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk leden.

 

Meer over de SBN