Succesvolle Survivalrundag 2024

Succesvolle Survivalrundag 2024

Eindelijk was het zover! Na maanden van voorbereiding ging de Survivalrundag op 7 juli 2024 van start in Westerbork. Het weer werkte het grootste deel van de dag mee: onder het genot van het zonnetje, met af en toe een buitje, kwamen honderden survivalrunners naar het trainingsterrein van ValtJeMet Survivalrunners voor een dag vol survivalrun.

Klassementshuldigingen
We begonnen de dag met de huldigingen van de JSR- en BSR-klassementen. Wat was het prachtig om te zien hoe de winnaars genoten op het podium in Westerbork! Hier is een overzicht van de winnaars bij de JSR:
JSR 10-11 jongens/meisjes

JSR 12-14 jongens/meisjes

JSR 15-17 jongens/meisjes

En de winnaars bij de BSR:
BSR 50+ heren/dames
                              

BSR 40+ heren/dames

BSR heren/dames

Gefeliciteerd met deze prachtige prestaties!

Workshops en kennissessies
Na de huldigingen konden bezoekers deelnemen aan verschillende workshops en kennissessies. Zo kon je bijvoorbeeld de workshop klimtechnieken volgen, gegeven door toppers Joey Bakker, Bo de Groot en Tom Woollard. De kennissessies van Jesse de Heer over verzuring en Wouter Keuning over het trainen van mentale vaardigheden waren druk bezocht. Lars Huizinga trok ook veel belangstelling met zijn sessies over ademhaling en hoe om te gaan met kou tijdens de survivalrun.

Niels en Jeroen van Overcoming Obstacles waren aanwezig om alle vragen over het opzetten van een trainingsgroep te beantwoorden. Voor wie zijn hardlooptechniek wilde verbeteren, was er de hardloopworkshop van Olaf Kerkhof. Daarnaast was het mogelijk om een zelfgeknoopte sleutelhanger in de kleuren van de SBN mee naar huis te nemen.

Herbert Rougoor gaf een workshop over touwsplitsen. En voor jeugdtrainers gaf Maarten Postema een workshop gericht op hoe je een training lopend kan maken en hoe je werkt aan een leerdoel met praktische tips en waardevolle adviezen.

Fun, challenges en meer
Naast de workshops en kennissessies was er nog veel meer te doen tijdens de Survivalrundag. Voor de kinderen was er een opblaasbare stormbaan en bezoekers konden leuke foto’s maken. Er was ook een market waar je bij stands van onder andere AllSur5, Van Dam Outdoor, Survivalrunbanen.nl, Adventure Race Bond, Obstacle Shop, Survivalmaterialen.nl en de Deskundigheidsbevordering terecht kon.

Voor de durfals waren er verschillende challenges, zoals shirt hangen, zoveel mogelijk swing overs in een minuut, de apenhang challenge en de lussen challenge. Er was voor ieder wat wils om van deze dag een onvergetelijke ervaring te maken!

Huldigingen KSR, MSR en LSR
We sloten de dag af met de huldigingen bij de KSR, MSR en LSR.

Allereerst de podiumwinnaars bij de KSR:
KSR 50+ heren/dames
                                            

KSR 40+ heren/dames

KSR heren/dames

En nu de podiumwinnaars bij de MSR:
MSR 50+ heren/dames
    

MSR 40+ heren/dames

MSR dames/heren

En tot slot werden ook de podiumwinnaars van de LSR in het zonnetje gezet:
LSR 50+ heren/dames
                    

LSR 40+ heren/dames


LSR heren/dames

Ook jullie gefeliciteerd met deze prachtige prestaties!

Foto’s, foto’s en nog meer foto’s
Ook onze bondsfotografen waren aanwezig om de dag vast te leggen.

Foto’s Kathy: https://survivalrunbond.nl/survivalrundag2024-kathy/
Foto’s Kees: https://survivalrunbond.nl/survivalrundag2024-kees/

Bedankt
We willen alle bezoekers, vrijwilligers en ValtJeMet Survivalrunners bedanken!! Het was een topdag!