Survivalrun is voor jong en oud

Het is geweldig! Kom je ook kijken?

Survivalrunnen

Doe je mee? Kom ook trainen bij een van onze trainingsgroepen! Hier vind je onze trainingsgroepen

Schrijf je in!

Schrijf je in voor een survivalrun, check de wedstrijdkalender Wedstrijdkalender

Laatste nieuwsberichten

Lees hier ons allerlaatste nieuws!
Bekendmaking wedstrijdkalender 2024/2025
1 maart 2024

De Survivalrun Bond Nederland heeft achter de schermen hard gewerkt aan de wedstrijdkalender voor het seizoen 2024/2025. Op onze social media-kanalen hebben we deze week al de locaties van de ONK’s bekendgemaakt. In dit bericht zetten we deze locaties nog eens op een rijtje en onthullen we de complete wedstrijdkalender. Survivalrunners kunnen ook in het […]

Voorbeschouwing Open Nederlands Kampioenschap JSR Nieuwehorne
23 februari 2024

Op zondag 3 maart is het aan de jeugd om te strijden voor het Open Nederlands Kampioenschap. Tijdens een uitdagend parcours in Nieuwehorne zullen de leeftijdscategorieën JSR 10-11, JSR 12-14 en JSR 15-17 uitmaken wie zich tot Nederlands kampioen kroont. Het belooft een mooie, sportieve strijd te worden. Dit wordt een primeur voor Nieuwehorne, want […]

Aftrap bestuurlijke vernieuwing
2 februari 2024

Het bestuur van de Survivalrun Bond Nederland heeft een eerste stap gezet in het analyseren en verbeteren van de bestuurlijke structuur. De aftrap vond afgelopen zaterdag plaats op Papendal. In de afgelopen jaren heeft de SBN een indrukwekkende groei doorgemaakt. Het ledenaantal steeg van een bescheiden 4.700 in 2013 naar een indrukwekkende 16.000 in 2023. […]

Plasticvrije toekomst: Nieuwe richtlijnen voor wegwerpplastic vanaf 2024
29 januari 2024

Vanaf 2024 is het op het parcours niet langer toegestaan om wegwerp eetgerei te gebruiken waarin plastic is verwerkt, zoals bekers. Deze verandering stond al een tijdje op de agenda en trok al de aandacht van verschillende wedstrijdorganisaties, maar vanaf nu is het echt niet meer toegestaan, ook al zal er voorlopig nog geen handhaving […]

Word nu lid

We bieden je voor € 22,00 per jaar een seizoenslidmaatschap. Je kunt als SBN-lid een wedstrijdlicentie aanvragen na het behalen van een aantal kwalificatieruns. Je bent als lid ook verzekerd voor ongevallen tijdens survivalruntrainingen of survivalruns bij organisaties aangesloten bij de SBN.

Lid worden

Wedstrijdkalender

Op onze wedstrijdkalender zie je voor welke survivalruns je je kunt inschrijven. Kies uit een recreatieve run of een wedstrijdcategorie, je ziet per datum en plaats wanneer een inschrijving geopend wordt of reeds open is. We wensen je alvast succes en bovenal veel survivalrun plezier! Meer informatie over onze wedstrijdcategorieën vind je bij menu Wedstrijden.

Bekijk kalender

Uitslagen

Bekijk hier jouw uitslagen of die van andere survivalrun toppers! Deze uitslagen laten een tussenstand zien van het huidige klassement dit seizoen van onze JSR, BSR, KSR, MSR en LSR wedstrijdlopers met een wedstrijdlicentie. Alle definitieve uitslagen van een survivalrun vind je binnen een week na de gehouden survivalrun op ons wedstrijdkalenderoverzicht.

Uitslagen bekijken

Foto’s

Survivalrun leent zich uitstekend voor onvergetelijke foto's van jezelf of bekenden. De mentale en fysieke uitdaging zie je terug in foto's samen met het plezier en de uitdaging van iedere survivalrunner. Kijk gauw en geniet!

Over de Survivalrun Bond Nederland

De SBN staat voor het bevorderen van survivalrun voor een breed publiek, waarbij het draait om het afleggen van een veilig parcours van natuurlijke en gebouwde hindernissen in de natuur onder verschillende weersomstandigheden. Bij alles wat we doen staat een veilige sportbeoefening voor al onze sporters voorop. SBN zet zich in om de risico’s voor deelnemers bij zowel het trainen op een trainingsterrein als het afleggen van een wedstrijdparcours te minimaliseren.

 

 

Als sportbond bundelen we alle survivalrun passie van atleten, trainingsgroepen en wedstrijdorganisaties. We doen dat samen met de vele actieve vrijwilligers welke actief zijn in de survivalrunsport en natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk leden.

 

Meer over de SBN