Survivalrun is voor jong en oud

Het is geweldig! Kom je ook kijken?

Survivalrunnen

Doe je mee? Kom ook trainen bij een van onze trainingsgroepen! Hier vind je onze trainingsgroepen

Schrijf je in!

Schrijf je in voor een survivalrun, check de wedstrijdkalender Wedstrijdkalender

Laatste nieuwsberichten

Lees hier ons allerlaatste nieuws!
Vacature: (Beleids)medewerker Parcours & Technische Zaken
12 april 2024

Word jij onze nieuwe collega? Bij het bondsbureau van de Survivalrun Bond Nederland ontstaat er een vacature vanwege het aanstaande vertrek van Marloes. We zijn daarom op zoek naar een (beleids)medewerker Parcours & Technische Zaken. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder. Marloes Boersma over haar tijd bij de SBN: “Als de eerste betaalde medewerker van de […]

Nabeschouwing Open Nederlands Kampioenschap LSR Bathmen
11 april 2024

Op zondag 7 april was het heerlijk lenteweer en stonden uitdagende hindernissen klaar om van het ONK LSR in Bathmen een geweldig evenement te maken. En dat werd het zeker! Langs de Schipbeek werd een mooie strijd geleverd, met de grote vraag: wie kroont zich uiteindelijk tot Nederlands kampioen LSR? De deelnemers wisten wat hen […]

Maak kennis met The Vets
2 april 2024

In de wereld van survivalrun zijn de namen John Wiggerman, Bart Dinkelman, Teatse Tichelaar, Peter Baan en Richard Klein Goldewijk geen onbekenden. Deze doorgewinterde survivalrunners hebben hun sporen verdiend binnen de sport. En één keer per jaar bundelen ze hun krachten en gaan ze samen de uitdaging aan tijdens de teamsurvivalrun in Beltrum, onder de […]

De dynamiek van de SBN Shirtshop
27 maart 2024

De SBN Shirtshop regelt de inkoop, bedrukking en levering van meer dan 45.000 shirts per jaar voor deelnemers aan survivalruns. De drijvende krachten achter de Shirtshop zijn Huub Scharenborg en Tom Brouwer. Hoe ziet een werkdag eruit bij de SBN Shirtshop en welke uitdagingen komen ze tegen met het regelen van de wedstrijdshirts en promomateriaal? […]

Word nu lid

We bieden je voor € 22,00 per jaar een seizoenslidmaatschap. Je kunt als SBN-lid een wedstrijdlicentie aanvragen na het behalen van een aantal kwalificatieruns. Je bent als lid ook verzekerd voor ongevallen tijdens survivalruntrainingen of survivalruns bij organisaties aangesloten bij de SBN.

Lid worden

Wedstrijdkalender

Op onze wedstrijdkalender zie je voor welke survivalruns je je kunt inschrijven. Kies uit een recreatieve run of een wedstrijdcategorie, je ziet per datum en plaats wanneer een inschrijving geopend wordt of reeds open is. We wensen je alvast succes en bovenal veel survivalrun plezier! Meer informatie over onze wedstrijdcategorieën vind je bij menu Wedstrijden.

Bekijk kalender

Uitslagen

Bekijk hier jouw uitslagen of die van andere survivalrun toppers! Deze uitslagen laten een tussenstand zien van het huidige klassement dit seizoen van onze JSR, BSR, KSR, MSR en LSR wedstrijdlopers met een wedstrijdlicentie. Alle definitieve uitslagen van een survivalrun vind je binnen een week na de gehouden survivalrun op ons wedstrijdkalenderoverzicht.

Uitslagen bekijken

Foto’s

Survivalrun leent zich uitstekend voor onvergetelijke foto's van jezelf of bekenden. De mentale en fysieke uitdaging zie je terug in foto's samen met het plezier en de uitdaging van iedere survivalrunner. Kijk gauw en geniet!

Over de Survivalrun Bond Nederland

De SBN staat voor het bevorderen van survivalrun voor een breed publiek, waarbij het draait om het afleggen van een veilig parcours van natuurlijke en gebouwde hindernissen in de natuur onder verschillende weersomstandigheden. Bij alles wat we doen staat een veilige sportbeoefening voor al onze sporters voorop. SBN zet zich in om de risico’s voor deelnemers bij zowel het trainen op een trainingsterrein als het afleggen van een wedstrijdparcours te minimaliseren.

 

 

Als sportbond bundelen we alle survivalrun passie van atleten, trainingsgroepen en wedstrijdorganisaties. We doen dat samen met de vele actieve vrijwilligers welke actief zijn in de survivalrunsport en natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk leden.

 

Meer over de SBN