Registreren voor de Proeve van Bekwaamheid (PvB examen)

Via onderstaande kalender kun je je hiervoor registreren.

  • Je kan je aanmelden via onderstaand overzicht nadat je de cursus BTS met goed gevolg hebt afgelegd.
  • Als je op basis van vrijstelling én na goedkeuring van de toetsingscommissie vanuit jouw aanmelding in aanmerking komt voor het direct volgen van de PvB. Het BTS aanmeldingsformulier dien je vooraf bij het bondssecretariaat via email ingeleverd te hebben, zodat jouw vooropleiding, ervaring en competentie beoordeeld kan worden volgens de 5 criteria.

Waar moet je rekening mee houden als je je inschrijft?

Kies je een datum en schrijf je je in, dan staat deze datum en het tijdstip voor jou gereserveerd. Er is een minimumaantal deelnemers nodig, deze aantallen zie je per datum in de kalender vermeld staan. Je ontvangt direct na jouw aanmelding een email op het door jou opgegeven mailadres met een datumbevestiging. Zodra het minimaal aantal benodigde plekken bezet is, kan een PvB doorgaan en ontvang je van het bondssecretariaat een PvB-bevestiging & factuur per email met informatie over de cursuslocatie.

Beschikbare data voor cursisten van Jesper - examinator Eric:

Heb jij je cursus gevolgd bij Jesper? Dan neemt Eric de proeve van bekwaamheid af. Gebruik de onderstaande kalender om je te registreren voor de proeve van bekwaamheid.

januari 2021
ma di wo do vr
282930311
45678
1112131415
1819202122
2526272829

Beschikbare data voor cursisten van Eric - examinator Jesper:

Heb jij je cursus gevolgd bij Eric? Dan neemt Jesper de proeve van bekwaamheid af. Gebruik de onderstaande kalender om je te registreren voor de proeve van bekwaamheid.

januari 2021
ma di wo do vr
282930311
45678
1112131415
1819202122
2526272829

Veelgestelde vragen:

Er zijn drie opties:

Optie 1: Het wijzigen van de datum kun je tot 21 dagen voorafgaande aan de voor geplande PvB zelf via de kalender regelen.

Optie 2: Je kan binnen 21 dagen voorafgaande aan een voor jou geregistreerde PvB datum onderling ruilen met een andere PvB kandidaat, mits je dit zelf met elkaar afstemt en het bondssecretariaat daar schriftelijk via secretaris@survivalrunbond.nl over informeert. De betalingsverplichting blijft van kracht.

Optie 3: Je stuurt het bondssecretariaat via secretaris@survivalrunbond.nl een email met jouw wijzigingsverzoek.

Na jouw PvB aanmelding ontvang je -bij voldoende deelnemers- van ons per e-mail een PvB examenbevestiging en je ontvangt een factuur van € 75,00.

De kosten voor een PvB bedragen per deelnemer € 75,00. Wij vragen je het examenbedrag ten alle tijde vòòr de geplande PvB datum te betalen. Op een PvB is geen subsidie/korting van toepassing.

Een afmelding is mogelijk -en indien gewenst op jouw verzoek vergezeld van een creditfactuur- als je je minimaal 21 dagen voorafgaande aan de PvB schriftelijk afmeldt bij het bondssecretariaat via secretaris@survivalrunbond.nl. In alle andere gevallen blijft de factuurbetaling van kracht. Je wordt dan in overleg met het bondssecretariaat ingedeeld bij een PvB op een andere datum.