SBN Opleidingshuis nieuwe ATS & BTS cursusdagen

SBN Opleidingshuis nieuwe ATS & BTS cursusdagen

We hebben nieuwe cursusdagen voor trainers van SBN trainingsgroepen gepland. Kijk in het overzicht welke dagen passen en geef je op in overleg met jouw trainingsgroep.

In onderstaand overzicht vind je alle cursusdagen met aanvullend commentaar, vanaf 16 jaar kan je deelnemen aan de ATS (Assistent Trainer Survivalrun) cursus, vanaf 18 jaar aan de BTS (Basis Trainer Survivalrun) cursus.

We kijken uit naar nieuwe aanmeldingen!
Bedenk hierbij dat we dit jaar als SBN nog 50% subsidie verstrekken op de kosten.
Bekijk uitgebreide toelichting en de criteria op het aanmeldformulier hier.

Andere cursusdagen zijn te overleggen. Hiervoor dient een trainingsgroep, of enkele in overleg met elkaar, minimaal acht cursisten te hebben.  Deze moeten aangemeld worden bij het bondssecretariaat.  In overleg met de opleiders kunnen vervolgens passende cursusmomenten besproken worden. Deze cursusdagen kunnen eventueel op de eigen locatie georganiseerd worden.

Heb je vragen, stel ze aan het bondssecretariaat.

Heb je een cursuslocatie beschikbaar?
We willen bij een cursusdag graag gebruik maken van onze trainingslocaties. Behalve de trainingslocatie is hiervoor ook een theorieruimte voor +/- 15 personen nodig, verder is de mogelijkheid koffie/thee te zetten welkom en een toilet gewenst. Wij zorgen voor een laptop, beamer en scherm. Wil je als trainingsgroep jouw locatie beschikbaar stellen voor één van de aangegeven cursussen laat het ons bondssecretariaat dan weten.

Locaties gevraagd voor Proeve van Bekwaamheid (PvB) voor de BTS cursus
Voor PvB’s zijn we ook op zoek naar locaties. Idealiter locaties waar meerdere trainingen achter elkaar plaatsvinden, zodat wij tenminste 4 cursisten in één dagdeel kunnen beoordelen (waarbij 2 cursisten per 1,5 uur training beoordeeld kunnen worden). Cursisten voeren hun PvB uit bij een andere trainingslocatie aan een onbekende groep.