Proeve van Bekwaamheid

< Terug

Registreren voor de Proeve van Bekwaamheid

Je sluit de BTS af met een Proeve van Bekwaamheid (PvB). Tijdens het PvB geef jij een training en wordt er op basis van die training een reflectiegesprek met jou afgenomen. Mocht dit alles met een voldoende afgesloten worden ontvang jij het BTS-certificaat! PvB's vinden plaats op PvB-dagen.

Je kan je aanmelden via onderstaand overzicht nadat je:
- De cursus BTS met goed gevolg hebt afgelegd of als je momenteel de BTS volgt.
- Als je op basis van vrijstelling én na goedkeuring van de toetsingscommissie vanuit jouw aanmelding in aanmerking komt voor het direct volgen van de PvB.

Waar moet je rekening mee houden als je je inschrijft?

Kies je een datum en schrijf je je in, dan staat deze datum en het tijdstip voor jou gereserveerd. Er is een minimumaantal deelnemers nodig, het kan zijn dat deze niet gehaald worden of dat er geschoven wordt in de tijdssloten. Dit zal tijdig aangegeven worden. Je ontvangt direct na jouw aanmelding een email op het door jou opgegeven mailadres met een datumbevestiging. Zodra het minimaal aantal benodigde plekken bezet is, kan een PvB doorgaan en ontvang je van het bondsbureau een PvB-bevestiging & factuur per email met informatie over de PvB-locatie.

Check voordat jij je inschrijft of je mensen kan vinden die met jou mee willen om als atleet tijdens jouw PvB op te treden.

Het is ook mogelijk om de eigen trainingslocatie te gebruiken als PvB-locatie, mits deze aan alle eisen voldoet. Voor meer informatie, neem dan contact op via opleidingen@survivalrunbond.nl.

Inschrijven mogelijk voor:

  • 18 mei Udiros Outdoor Nieuwehorne
  • 25 mei Udiros Outdoor Nieuwehorne
  • 15 juni Atlas Outdoor Ritthem

PvB Kalender

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Versturen

Veelgestelde vragen: