Meld je nu aan voor de Survivalrundag 2024

Meld je nu aan voor de Survivalrundag 2024

Op zondag 7 juli 2024 staat er een dag vol survivalrun op het programma in Westerbork! De derde Survivalrundag vindt dan plaats van 10:00 tot 16:00 uur op de trainingslocatie van ValtJeMet Survivalrunners.

Van inspirerende clinics tot uitdagende challenges en boeiende kennissessies, de Survivalrundag biedt voor ieder wat wils. Mis ook de huldiging van de prijswinnaars van de seizoensklassementen 2023/2024 niet! De exacte invulling van het programma wordt later bekend gemaakt op onze website!

Goed om te weten: de toegang is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. We hebben ruimte voor 500 enthousiastelingen, dus wacht niet te lang met inschrijven! Inschrijven kan via deze link: https://survivalrunbond.nl/aanmeldformulier-survivalrundag-2024/.

Wil je graag je familie of vriend(in) meenemen naar de Survivalrundag 2024? Dat kan! We ontvangen echter graag per persoon een aparte aanmelding, dus stuur de aanmeldlink door naar degene(n) die je mee wilt nemen en zorg ervoor dat ze zich aanmelden.

Mis het niet en markeer 7 juli alvast in je agenda voor een dag vol survivalrunplezier!