Kwalificatiepunten/wedstrijdlicentie aanvragen

< Terug

Wedstrijdlicentie voor de jeugd

Jeugd tot en met 17 jaar hoeft geen kwalificatieruns te lopen voor het aanvragen van een wedstrijdlicentie. Zij moeten echter wel eerst lid worden van de SBN. De jeugdcategorieën zijn ingedeeld op leeftijd, waarbij de peildatum voor de leeftijd van de jeugdcategorieën JSR 12-14 en JSR 15-17 1 september is. Voor de overige categorieën geldt de exacte leeftijd.

 

Volwassenen

Wil je als volwassene wedstrijden lopen, dan dien je lid te worden van de SBN en een wedstrijdlicentie aan te vragen via jouw SBN-profiel. De kosten voor een wedstrijdlicentie bedragen € 10,00 per seizoen voor jeugdleden en € 15,00 voor volwassenen.

Voor volwassenen zijn er bepaalde voorwaarden verbonden aan een wedstrijdlicentie. Met ingang van het seizoen 2018/2019 vragen we je om minimaal 6 kwalificatiepunten te behalen. Dit kun je bereiken door je in te schrijven voor individuele survivalruns en deze met behoud van je polsbandje uit te lopen op een afstand die representatief is voor de wedstrijdcategorie waarin je wilt uitkomen.