Eindklassementen 2021/2022 bekend

Eindklassementen 2021/2022 bekend

Het stof is neergedaald, de eindklassementen van seizoen 2021/2022 zijn vastgesteld.

Bij de survivalruns van Harreveld (LSR, MSR) en ‘s-Hertogenbosch (KSR, BSR, JSR) werden de laatste wedstrijden van het seizoen gehouden. Na wat gepuzzel en nagekomen correcties konden de eindklassementen definitief gemaakt worden.

Door afgelastingen vanwege (de onzekerheid van) coronamaatregelen waren er minder wedstrijden dan in een regulier seizoen, maar gelukkig resteerden er voor elke categorie voldoende momenten om tot volwaardige klassementen te komen.

Zie hieronder alle prijswinnaars. Zij ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor een grootse huldiging tijdens de Survivalrundag op 3 september. De klassementsuitreikingen van 2021/2022 zullen dus  anders worden dan in de afgelopen seizoenen. De winnaars zullen niet gehuldigd worden na de laatste survivalrun, maar op 3 september tijdens de eerste editie van de Survivalrundag in Utrecht. Eén van de hoogtepunten zal de huldiging van de top-3 van elke categorie zijn. Zij zullen flink in het zonnetje gezet worden tijdens deze dag. Daarnaast zijn er clinics, challenges, workshops over de gehele dag verspreid om zo voor iedereen een leuke survivalrundag te kunnen verzorgen. Ook voor de metgezellen die niet aan survivalrunnen doen is er wat te doen. We hopen zoveel mogelijk survivalrunners terug te zien op de survivalrundag 2022!

Voor de volledigheid: conform het Algemeen Reglement wordt iemand opgenomen in het eindklassement van dit seizoen bij het volbrengen van de volgende aantallen survivalruns: LSR 3, MSR 4, KSR 7, BSR 6, JSR 7.

Zien we jou terug tijdens een van de survivalruns in het nieuwe seizoen? Via de wedstrijdkalender vind je het overzicht met alle survivalruns en kan je je inschrijven wanneer de inschrijvingen open zijn. Loop jij nog niet in het klassement mee en zou je dat wel graag willen? Bekijk dan de benodigde klassementswedstrijden voor een geldige eindklassering per klassement:

Aantal benodigde klassementswedstrijden voor een geldige eindklassering per klassement

Lange Survivalrun (LSR): Er tellen 5 van de 9 wedstrijden mee voor het eindklassement

Middellange Survivalrun (MSR): Er tellen 6 van de 11 wedstrijden mee voor het eindklassement

Korte Survivalrun (KSR): Er tellen 7 van de 17 wedstrijden mee voor het eindklassement

Jeugd Survivalrun (JSR): Er tellen 7 van de 16 wedstrijden mee voor het eindklassement

Basis Survivalrun (BSR): Er tellen 7 van de 15 wedstrijden mee voor het eindklassement