Wedstrijdkalender 2023/2024

Wedstrijdkalender 2023/2024

We zitten nog midden in seizoen 2022/2023, eindelijk weer een seizoen waarbij corona geen roet meer in het eten gooit. Met de start van het voorjaar loopt het seizoen alweer op zijn einde en beginnen wij alweer vooruit te kijken naar seizoen 2023/2024! Dit jaar met wel een hele bijzondere aftrap. De wedstrijdkalender wordt namelijk gepresenteerd in de allereerste online talkshow van de SBN!

De kalender is weer goed gevuld met 43 survivalrun dagen, we kunnen bijna ieder weekend weer de touwen in!

We starten het seizoen in Udenhout, dit seizoen voor het eerst KSR in Udenhout op de zaterdag. In oktober staat het eerste ONK al gepland, het ONK KSR in Neede. Ter ere van hun 30e editie zal in Neede het ONK KSR georganiseerd worden. Begin maar vast met de heuveltraining want het parcours zal wederom over de Needseberg lopen. Bekijk vooral de online talkshow waarin Anja Schutten hier meer over vertelt.

Begin 2024 kan je direct aan de bak bij het ONK MSR in Westerbork. Voor het 15e maal wordt er een survivalrun in Westerbork georganiseerd, de organisatie gaat er alles aan doen om er een memorabel ONK van te maken. Wie weet wel weer met een mooi pak sneeuw! Naast het ONK MSR heeft de organisatie ook de JSR categorie aan hun wedstrijd toegevoegd, een mooie aanvulling op de JSR kalender.

De jeugd kan zijn borst natmaken voor het ONK JSR in Nieuwehorne tijdens de U3RUN. Het belooft een pittige klimrun te worden met veel combinatiehindernissen. De nog jonge organisatie heeft er zin in en zal naast het unieke kop-over-kop concept een uitdagend ONK JSR parcours neerleggen.

Op de kalender staat ook een geheel nieuwe survivalrun! De Dinkelsurvivalrun. De leden van Survivalrunvereniging Dinkelsurvivalrunners zetten de schouders er onder om in Losser een mooie survivalrun neer te gaan zetten. Met de intentie om in de toekomst ook wedstrijdcategorieën te organiseren.

Wij kijken naar seizoen 2023/2024 uit! Bekijk de volledige kalender hier.