Wedstrijdkalender 2022/2023

Wedstrijdkalender 2022/2023

Het huidige seizoen loopt op zijn eind, het was wederom een door corona geteisterd seizoen. Gelukkig zijn de vooruitzichten momenteel beter. Met positieve vooruitzichten voor de laatste survivalruns van dit seizoen, kijken wij positief gezind naar seizoen 2022/2023.

Het beloofd weer een goed gevuld seizoen te worden met 44 survivalrundagen op de kalender.

Bij de ONK’s staat er een nieuwe categorie op de planning; het ONK Koppel! Survivalrun Groningen neemt de pilot van dit ONK komend seizoen op zich. Op 6 november staat deze op de kalender, bereid je voor op klei, heel veel klei.

In november staat ook het BK gepland in Adegem, traditioneel met kanaal oversteken, sjouwen met een kassei en finishen bij de feesttent.
Amper een maand later, op 18 december 2022, zal het ONK KSR gehouden worden in Dinxperlo. De Dinxperloop heeft dit seizoen 24 uur voor de start van de survivalrun het evenement moeten afgelasten in verband met corona. In 2022 gaan ze er wederom voor!
Ook het ONK MSR gaat in de herkansing. Survivalrun Kootstertille zal, na in seizoen 2019/2020 de 19e editie te hebben georganiseerd, met deze 20e editie het ONK MSR organiseren. Het zal een editie zijn ‘die een ieder nog lang zal heugen’ aldus de organisatie, dat belooft wat!
Op Moederdag, 14 mei 2023, kan de jeugd zijn borst nat maken voor het ONK JSR in Havelte. Dit ter ere van de 10e editie van de Havelter Survivalrun. De organisatie spant zich in om een uitdagend parcours neer te zetten door de bossen rond Havelte. Een mooie strijd voor de jeugd in het vooruitzicht!

Aan het einde van het seizoen hebben wij dan nog een ’toetje’ in de planning staan: het ONK LSR. Harreveld trekt alles uit de kast om hier een succes van te maken. Ter ere van hun 25e survivalrun gaat er heel wat veranderen heeft de organisatie ons toegezegd, het beloofd een gedenkwaardige editie te worden. Zorg dat je er bij bent op 18 juni 2023!

Wij kijken naar seizoen 2022/2023 uit! Bekijk de volledige kalender hier.