Voorbeschouwing ONK KSR Dinxperlo. “Inschrijvingen snel vol, het leken wel de kaartjes voor zwarte cross!”

Voorbeschouwing ONK KSR Dinxperlo. “Inschrijvingen snel vol, het leken wel de kaartjes voor zwarte cross!”

Heb jij je ingeschreven voor het ONK KSR in Dinxperlo op 18 december? Ben je benieuwd hoe zwaar de hindernissen zijn en wil je alvast extra informatie om goed voorbereid te zijn? Lees dan de voorbeschouwing met de Secretaris van Stichting Survial Dinxperlo, Heleen Klumpenhouwer.

Het ONK KSR wordt niet zomaar in Dixperlo georganiseerd. Heleen vertelt daarover: “Toen we onze 25e editie vierden vond het ONK bij een andere organisatie plaats. Daarom besloten we om de editie erna het ONK hierheen te halen, en dat is gelukt!” 

De vrijwilligersborrel 

Vorig jaar stond het ONK KSR ook al op de planning in Dixperlo. “We waren er meer dan klaar voor en waren ontzettend goed voorbereid. Helaas bracht de persconferentie 14 uur voor aanvang van de wedstrijd slecht nieuws, de survivalrun kon niet doorgaan i.v.m. nieuwe corona-regels. Erg zuur! Gelukkig waren er veel vrijwilligers die ons een hart onder de riem staken. Ze hielpen om alles weer af te breken. We hebben deze groep onlangs nog bedankt met een gezellige avond.”

Dinxperlo vrijwilligers ONK KSR

Foto: stichtingsurvivaldinxperlo.nl © 

 

Zitten er speciale hindernissen in het parcours?

Heleen vertelt ons dat het parcours speciaal is. “Het is compact rondom het terrein van Try Out waardoor je als deelnemer maar liefst 5 x op het terrein komt. De hindernissen daar zijn uitdagend, maar wel te doen doordat er veel rustpunten zijn ingebouwd.”

De inschrijvingen zaten enorm snel vol deze editie. Heleen: “Het leken wel de kaartjes voor de zwarte cross!” Stichting Survival Dinxperlo kijkt dus enorm uit naar de huldiging in Dinxperlo. De bouwdagen zijn in volle gang ze ze merken dat de vrijwilligers zeer enthousiast komen helpen. Heleen voegt toe: “Voor de wedstrijddag zelf zijn we altijd nog op zoek naar juryleden bij de posten.” 

Aanmelden

Wil jij helpen als vrijwilliger bij het ONK KSR? Stuur dan een mail naar: Hans Waalder (vrijwilligersdinxperloop@hotmail.com)