Voorbeschouwing ONK LSR Harreveld

Voorbeschouwing ONK LSR Harreveld

Op zondag 18 juni 2023 staat de 25e editie van Survivalrun Harreveld op het programma. Ter ere van dit jubileum organiseert Stichting Survivalrun Harreveld het Open Nederlands Kampioenschap Lange Survivalrun (ONK LSR). Al een kwart eeuw lang heeft Survivalrun Harreveld deelnemers en toeschouwers geïnspireerd met zijn uitdagende hindernissen en dit jaar doen ze er nog een schepje bovenop!

In 25 edities is er veel veranderd, aldus voorzitter Marijn Domhof. “Het begon als een kleinschalig evenement voor een beperkte doelgroep. In de afgelopen jaren is dit uitgegroeid tot een volwaardig sportevenement met ruim 1.250 deelnemers, voor ieder wat wils, van recreatieve deelnemers tot doorgewinterde survivalrunners!”

Voor de jubileumeditie van Survivalrun Harreveld heeft de organisatie alles uit de kast gehaald om een onvergetelijke editie neer te zetten. De ruim 300 LSR-deelnemers worden vanaf Harreveld met de bus naar Mariënvelde gebracht, vanwaar ze teruglopen naar Harreveld. “Het belooft een pittige wedstrijd te worden, want na de start stuiten de deelnemers al snel op het trainingsterrein van onze buurvereniging Survivalrun Mariënvelde. Hier wacht hen een mooi cluster aan hindernissen!” schetst voorzitter Marijn Domhof. Niet alles is anders, de ‘iconen’ van Harreveld zijn zeker behouden. “De veengoot zit uiteraard ook dit jaar in het parcours, deelnemers kunnen nog weken nagenieten van de geur van het zwarte veen en ook de bierfusten maken weer hun opwachting.” Daarnaast is het trainingsterrein van trainingsgroep Survivalrun Harreveld ook opgenomen in het parcours.

Terwijl de deelnemers hun krachten meten in de strijd om het ONK LSR, is er ook ruimte voor andere enthousiaste survivalrunners om deel te nemen aan de jeugdcategorieën of de recreatieve categorieën van Survivalrun Harreveld.

Survivalrun Harreveld roept niet alleen deelnemers op om de uitdaging aan te gaan, maar nodigt ook toeschouwers uit om te komen aanmoedigen! Je bent van harte welkom op het Kerkplein in Harreveld!

Meer informatie? Ga hier naar de website van de organisatie.