Van combi naar combi in Doorn

Van combi naar combi in Doorn

Wedstrijdverslag door Bo Roelofs (JSR 15 – 17).

Het was de hele week best koud weer geweest dus we, mijn broers, zusje en vader, vertrokken 24 november met warme winterkleren aan naar Doorn.

Na onze shirts op te hebben gehaald, rondgewandeld te hebben en opgewarmd te hebben mochten mijn broers eerst van start.
Iets na 10 uur stond ik zelf startklaar!
Iedereen startte met een lekker warm thermoshirt aan maar door het eerste stuk rennen naar de eerste hindernis kreeg ik het al veel te warm.  Al rennend deed ik dus mijn thermoshirt uit en bond ‘m om mijn middel.

Toen ik later mijn vader zag, wierp ik hem mijn thermoshirt toe en ging verder. Na weer een loop stuk kwam ik bij de combi: het richeltje van hout, de ringen die je zelf moest verplaatsen en de klompen. Die ging best wel goed, ik was er zo weer uit, wat wel jammer was want ik vond het een leuke armkracht combi. Zoiets zou ik nou ook wel bij mij op de baan willen hebben!

Survivalrun Doorn

Andere combi’s die ik in de survivalrun tegenkwam waren ook heel leuk want veel combi’s maken een survivalrun leuk!
Na de splitsing van de 8.5 km en de 6 km was het weer een lang stuk rennen.
Maar de vrijwilligers moedigden mij aan en maakten een leuk praatje, het rennen ging dan ook beter dan verwacht, ik hield mijn tempo de rest van de survivalrun vast.

Voor mij liepen twee andere meisjes uit mijn categorie JSR 15 – 17 jaar.
Ik kwam als derde meisje uit deze categorie over de finish. Ik wist echter dat er nog een paar goede meisjes in de groep na mij gestart waren die zeker ook kans op een podiumplek maakten! En inderdaad werd ik uiteindelijk geen 3e maar 4e.

Ik ben toch heel blij met deze 4e plek, vorig jaar liep ik hier minder goed. Ik vind de lange loopstukken tussen de hindernissen niet zo leuk. Ik hou meer van hindernissen en leuke combi’s. Ik bleef nog een tijdje kijken hoe mijn zusje en andere clubleden uit Havelte de eindhindernis trotseerden en over de finish kwamen. Het was een leuke survivalrun, Doorn is een van mijn favorieten!

En nu op naar de volgende survivalrun: Dinxperlo!!!