Start survivalrunseizoen: We mogen weer!

Start survivalrunseizoen: We mogen weer!

Yes, na de zomer mogen we weer! Het seizoen 2021-2022 gaat in september van start. Op 12 september mag de Streker Oerbos Survivalrun, die wordt georganiseerd in Grootebroek, de aftrap van het seizoen geven. De eerste klassementsrun voor de jeugd en de MSR en LSR vindt het weekend erop plaats in Udenhout. De inschrijvingen van beide survivalruns zitten al bijna vol! Na meer dan een jaar zonder runs is dat natuurlijk ook te verwachten.

We hebben weer zin om onze grenzen te verleggen door in de net wat te hoge kraanhindernissen te klimmen en lekker door de sloten te banjeren. Ook de inschrijvingen voor de survivalruns in Ede en Leeuwarden zijn inmiddels geopend. En wie helemaal vooruit wil plannen, ook de Tartaros Survivalrun (Enschede) op 12 december heeft haar inschrijvingen al geopend.

Nog even flink trainen deze zomer en dan kan het niet anders dan dat het voor iedereen, van recreant tot wedstrijdloper, een geweldig seizoen gaat worden! Een seizoen met ruim 40 survivalruns, de Ultra Survivalrun en de veelbelovende Open Nederlands kampioenschappen.

Wij hebben er zin in! Jij ook?

Voor de volledige kalender met inschrijflinks; klik hier.