ONK JSR tijdens survivalrun Zeist

ONK JSR tijdens survivalrun Zeist

Veel combi hindernissen, genieten in de bossen en de gebruikelijke strijd tegen de elementen, op zondag 20 maart gaan 1200 deelnemers de uitdaging aan tijdens survivalrun Zeist. Vooral voor de jeugd wedstrijdlopers een bijzondere editie, want voor hen betekent het meedoen aan het Open Nederlands Kampioenschap voor de Jeugd (ONK JSR).

Eindelijk

De organisatie kon niet wachten om de survivalrun eindelijk weer te organiseren en dat mag nu zelfs zonder coronamaatregelen! In de voorbereidingen was dit nog niet helemaal duidelijk, daarom is het start/finish terrein wel iets anders ingedeeld dan eerdere jaren. De sporthal wordt niet gebruikt: aanmelden, het afgeven van je tas en omkleden gebeurt in de buitenlucht. Douchen mag iedereen thuis en de catering is wat beperkter dan anders. Daar tegenover staat dat het inschrijfgeld dit jaar extra laag was omdat de vorige editie niet door kon gaan. En…alle deelnemers krijgen een leuk aandenken!

Genieten

Vanwege het ONK JSR, starten de jeugdcategorieën als eerste en de verschillende leeftijden starten deels door elkaar. Extra veel aandacht voor een zo goed mogelijke doorstroom van alle JSR toppers!

Het parcours gaat zoals altijd dwars door de mooie bossen rondom Zeist. De bekende en uitdagende combi hindernissen zijn ook dit jaar niet minder dan anders, genieten voor de onderarmen dus. En wie kent de finish nog? Een plons in het zwembad of helemaal droog naar de bel ?.

Ook aan nagenieten denken ze in Zeist. Er wordt een professionele film gemaakt, dit jaar met drone shots en bewegende camerabeelden boven en langs de hindernissen. Er wordt een live stream uitgezonden, zodat thuisblijvende toeschouwers niks hoeven te missen.

Alle informatie over Survivalrun Zeist is te vinden op https://www.survivalrunzeist.nl/.