SBN volwaardig lid NOC*NSF

SBN volwaardig lid NOC*NSF

De Survivalrun Bond Nederland treedt als volwaardig lid toe tot NOC*NSF. Dit werd bekend gemaakt tijdens de Algemene Vergadering van NOC*NSF op maandagavond 19 november.

De Survivalrun Bond Nederland was de afgelopen twee jaar aspirant-lid. In deze twee jaar heeft de SBN gewerkt aan verdere professionalisering van de sport en de organisatie. Deze ontwikkeling is naar tevredenheid van NOC*NSF opgepakt.

Voorzitter Mark Huizinga nam de felicitaties in ontvangst van NOC*NSF voorzitter André Bolhuis. “We zijn natuurlijk enorm blij dat we nu volwaardig lid van NOC*NSF zijn. Met z’n allen hebben we de schouders eronder gezet en hiermee laten zien dat we een serieuze sportbond zijn met mooie plannen voor de toekomst van de survivalrunsport in Nederland en mogelijk daarbuiten. Ik wil dan ook iedereen die zich de afgelopen twee jaar heeft ingezet om dit te bereiken langs deze weg hartelijk danken voor hun bijdrage”, aldus Mark Huizinga.

Met de aansluiting bij NOC*NSF ziet de SBN kansen zich verder te ontwikkelen en verdere stappen te zetten in de professionalisering als bond en sport. De kennis en middelen die via NOC*NSF en haar partners beschikbaar zijn zullen een grote bijdrage gaan leveren aan de toekomst van survivalrun en de SBN.

 

NOCNSF
Mark Huizinga & André Bolhuis