Maak kennis met Rees Outdoor Fit & Survivalrun Wapenveld!

Maak kennis met Rees Outdoor Fit & Survivalrun Wapenveld!

Sinds de officiële start in 2019, met de eerste touwen die al in 2018 in het bos werden geknoopt, heeft Rees Outdoor Fit een hechte gemeenschap van ruim 150 survivalrunners opgebouwd. Vooral de jeugdafdeling groeit snel en trekt enthousiaste jonge deelnemers aan. En sinds dit jaar is Rees Outdoor Fit ook lid bij de SBN!

Wat begon als een passie voor survivalrun en een bron van energie en enthousiasme, heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige trainingsgroep. Rees Outdoor Fit gelooft sterk in het gebruik van survivalrun als middel voor persoonlijke ontwikkeling. Het is niet alleen een sportieve prestatie die telt, maar vooral de menselijke ontwikkeling die centraal staat. Deelnemers worden aangemoedigd om zowel mentaal als fysiek te groeien en individuele doelen te behalen.

Samenwerking speelt een belangrijke rol in het succes van Rees Outdoor Fit. Ze werken nauw samen met andere clubs uit de regio, zoals Evolution en OO. Door het survivalrun-virus verder te verspreiden, hopen ze nog meer mensen te inspireren.

Naast de trainingsgroep staat de Survivalrun Wapenveld per komend seizoen ook op de wedstrijdkalender van de SBN! De ambitie is een mooie uitdagende survivalrun over 4, 6 en 9 kilometer neer te zetten voor de ervaren survivalrunner maar ook voor de recreant, weer er bij op zaterdag 30 september 2023! Het parcours voert hen langs iconische plekken in de regio, zoals het gemaal van Wapenveld, met zijn kenmerkende waterpartijen, bosgebieden en uiterwaarden.

De inschrijving is al geopend ga hier naar de inschrijfpagina.