Shirtshop

< Terug

Bij de SBN Shirtshop kunnen wedstrijdorganisaties eenvoudig en voordelig T-shirts bestellen voor hun survivalrun. De SBN Shirtshop is onderdeel van de Survivalrun Bond Nederland en wordt professioneel gerund. Doordat de shirts in eigen beheer worden gehouden, houdt de SBN de aanschaf van shirts voor wedstrijden overzichtelijk en betaalbaar voor haar wedstrijdorganisaties.

De Shirtshop is ontstaan na de oprichting van de SBN in 1991, vanwege de noodzaak voor een gezamenlijke, voordelige inkoop van zowel shirts als drukwerk. Er was behoefte aan een centraal en facilitair regelpunt. Het SBN-bestuur heeft dit opgepakt en zo werd de SBN Shirtshop gerealiseerd.

SBN Shirtshop levert voordelige shirts van onder andere het Spaanse merk Roly aan wedstrijdorganisaties. Deze shirts doorstaan een survivalrun met gemak. Ook als trainingsgroep kun je de Roly shirts bestellen met bijvoorbeeld jullie clublogo. Daarnaast kun je ook andere kleding bestellen zoals hesjes, jacks en mutsen. De Shirtshop is onder andere dealer van Gildan en Stedman.

Wil je shirts, sportkleding of andere artikelen bestellen of wil je meer informatie? De Shirtshop denkt met jullie mee en maakt graag een offerte op maat.


 

 

Voordelen voor aangesloten wedstrijdorganisaties (of trainingsgroepen):

  • De SBN Shirtshop neemt zorgen weg bij wedstrijdorganisaties, zodat zij zich volledig kunnen richten op de voorbereidingen van hun survivalrun;
  • Lage prijsgarantie doordat shirts in grote hoeveelheden worden ingekocht;
  • Goede prijsafspraken met leveranciers voor de bedrukking;
  • De wedstrijdorganisatie hoeft zelf geen voorraden aan te leggen. Je maakt dus geen onnodige kosten en loopt geen risico;
  • De SBN Shirtshop is altijd op de hoogte van de actuele voorwaarden van de Survivalrun Bond Nederland;
  • De SBN Shirtshop is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in de levering van shirts voor survivalruns.

 Contact:

Huub Scharenborg is de beheerder van de SBN Shirtshop. Hij staat je graag te woord en is te bereiken via shirtshop@survivalrunbond.nl of 06-34450603.