Licentie aanvragen

Licentie aanvragen

< Terug

 

Wil je wedstrijden lopen dan moet je lid worden van de SBN en een wedstrijdlicentie aanvragen via jouw SBN-profiel.
De kosten voor een wedstrijdlicentie bedragen voor jeugdleden € 10,00 per seizoen en voor volwassenen € 15,00. Jeugdleden tot en met 17 jaar kunnen zonder te kwalificeren een jeugdlicentie aanvragen. Bij de licentie voor volwassenen is er een kwalificatie systeem van kracht.

 

Voor volwassenen zijn aan deze wedstrijdlicentie voorwaarden verbonden, met ingang van seizoen 2018/2019 vragen we je minimaal 6 kwalificatiepunten te behalen. Dit kan door je in te schrijven voor individuele survivalruns en deze met behoud van polsbandje uit te lopen in een afstand representatief voor de wedstrijdcategorie waarin je wil uitkomen.

 

Het is mogelijk meer dan 1 punt per kwalificatierun te verdienen, hieronder zie je hoeveel punten je per afstand kunt behalen.
Top 5 heren of top 3 dames in een kwalificatierun krijgen dubbele punten.

 

Korte kwalificatierun 1 punt (afstand 6 - 9 km)
Middellange kwalificatierun 2 punten (afstand 9 - 15 km)
Lange kwalificatierun 3 punten (afstand 15 - 25 km)

 

Een overzicht van alle SBN survivalruns vind je op de wedstrijdkalender, in dit overzicht zie je ook welke survivalruns meetellen als kwalificatierun.

 

Lukt het niet 6 kwalificatieruns verdeeld over twee aaneengesloten seizoenen te behalen, dan vervallen de kwalificaties van het oudste seizoen. Een overzicht van jouw kwalificatieruns vind je in jouw SBN-profiel.