Aanmelden trainingsgroep

Aanmelden trainingsgroep

< Terug

Aanmelden trainingsgroep

 

Wil je als trainingsgroep lid worden van de SBN dan moet je de trainingsgroep eerst inschrijven als rechtspersoon in de vorm van een vereniging, stichting of BV. Een eenmanszaak of V.O.F. valt daar niet onder.

 

Om je alvast te verdiepen in hoe de SBN de zaken rondom trainingsgroepen, wedstrijden, veiligheid enzovoort heeft geregeld kun je het Algemeen Reglement en het Deelnemersreglement lezen. In de Parcoursvoorschriften lees je alles over het bouwen, de materialen en eisen voor hindernissen op je trainingslocatie.

 

Heb je je trainingsgroep geregistreerd als rechtspersoon bij de Kamer van Koophandel dan kun je je groep aanmelden bij SBN. We hebben informatie van je nodig, die je kunt invullen in dit gegevensformulier en in het formulier trainingstijden. Na je aanmelding sturen we je een controlelijst en logboekvoorbeeld toe voor de hindernissen op je trainingsbaan en we vragen je deze naar de Parcourscommissie terug te sturen. Onze Parcourscommissie voorzitter neemt na ontvangst hiervan contact met je op om je trainingsbaan te keuren. Zodra de Parcourscommissie jouw trainingsbaan heeft goedgekeurd, ben je aangesloten bij de SBN en officieel lid. De contributie voor een trainingsgroep bedraagt € 110,00 per jaar. Dit betaal je nadat de keuring heeft plaatsgevonden.

 

Belangrijke voorwaarde voor verzekering van de leden van jouw trainingsgroep is dat je op vastgestelde trainingstijden op een door de SBN goedgekeurd parcours traint. Ook moeten je leden zelf lid worden van de SBN. Activiteiten anders dan traingen zijn uitgesloten van de SBN verzekering.

 

Bij Verzekeringen vind je meer uitleg over de verzekeringen van de SBN.