Aanmelden bij de Survivalrun Bond

< Terug

Lid worden van Survivalrun Bond Nederland

 

Leuk dat je lid wil worden van de SBN. Een lidmaatschap bij de SBN biedt vele voordelen!

Als lid van de SBN..

- Ben je verzekerd voor ongevallen tijdens survivalruntrainingen bij een bij de SBN aangesloten  trainingsgroep tijdens reguliere trainingsuren
- Ben je verzekerd voor ongevallen tijdens runs die onder toezicht van de SBN worden georganiseerd
- Kun je een wedstrijdlicentie aanvragen na het behalen van kwalificatieruns

 


 

Lidmaatschappen

  • Daglid: Als je als niet SBN lid deelneemt aan een survivalrun neem je bij inschrijving automatisch een daglidmaatschap af. Dit lidmaatschap zorgt dat jij verzekerd deelneemt aan de survivalrun waaraan jij die dag meedoet.

 

  • Aspirantlid: Wil jij bij een aangesloten trainingsgroep kennis maken met survivalrun? Dan is dit het ideale lidmaatschap! Een lidmaatschap van zes weken voor €5,-. Het lidmaatschap dekt al jouw trainingsactiviteiten, echter kun je hier geen survivalruns mee lopen. Bij inschrijving dien je dan een daglidmaatschap af te nemen.

 

  • Seizoenslid: Een seizoenslidmaatschap kost € 22,00 per seizoen (vanaf 1 maart betaal je nog €11,- voor het lopende seizoen). Het seizoen start op 1 september en loopt tot en met 31 augustus en wordt ieder jaar automatisch verlengd. Het seizoenslidmaatschap is het lidmaatschap met de meeste voordelen:
  1. Je bent verzekerd voor ongevallen tijdens survivalruntrainingen bij een bij de SBN aangesloten trainingsgroep.
  2. Je bent verzekerd voor ongevallen tijdens runs die onder toezicht van de SBN worden georganiseerd.
  3. Je kunt een wedstrijdlicentie aanvragen na het behalen van kwalificatieruns.
  4. Je hoeft geen € 5,- dagpremie meer te betalen voor deelname aan een survivalrun.

Het lidmaatschap kost € 22,00 per seizoen. Het seizoen start op 1 september en loopt tot en met 31 augustus en wordt ieder jaar automatisch verlengd. Meld je je tussen 1 juni en 31 augustus aan, dan betaal je pas contributie vanaf het nieuwe seizoen.

Na inschrijving bij de SBN ontvang je jouw lidnummer en een wachtwoord. Hiermee kun je vervolgens inloggen op jouw SBN-Ledenprofiel.

In het SBN-Ledenprofiel kun je jouw persoonsgegevens inzien en wijzigen. Daarnaast kun je hier ook je wedstrijdlicentie aanvragen en een overzicht krijgen van de kwalificatiepunten die je hebt behaald.