Justin liep in Dinxperlo

Justin liep in Dinxperlo

Wedstrijdverslag van Justin Kuipers (JSR 12-14)

Het was zondag en mijn vader en ik vertrokken in de sneeuw naar de Survivalrun Dinxperlo. Het was de vierde keer dat ik Dinxperlo ging lopen. Na 1 uur en 45 min rijden kwamen we eindelijk aan in Dinxperlo. Ik ging mijn shirt ophalen en warmlopen. 

Toen mocht ik beginnen. Iedereen in mijn startgroep had er zin in, want we stonden bijna allemaal al 6 min van te voren in het startvak. Toen klonk het startschot en ik ging best goed weg. Over 2 swingovers en een bosje in, daar nog een paar hindernissen pakken en toen kwam er een loopstuk. Na het loopstuk kwam een apenhang waar veel jongens mij voorbij gingen. We kwamen bij een pakladder die heel glad was en ik gleed bijna weg. Gelukkig was hij niet heel erg lang. Toen kwam er weer een loopstuk met een aantal hindernissen. Na het eerste lusje te hebben gelopen kwam ik weer terug op het start-finishterrein om daar een nethindernis te doen. Daarna moest ik boogschieten en dat is niet mijn specialiteit. Ik schoot helaas mis en moest de strafhindernis doen: in het touw klimmen en de bovenbalk aantikken.

Het tweede rondje was een stuk minder zwaar, maar ik zag nog een paar jongens voor me lopen en er liep nog een jongen vlak achter me. De jongens voor me waren een stuk sneller in de hindernissen dus die kon ik niet meer pakken. De jongen achter mij en ik liepen nog een heel stuk gelijk met elkaar op maar na een loopstukje kon ik een klein gaatje maken om nog net voor hem te eindigen. Toen moest de combi voor het einde nog. Hij zag er lastiger uit dan hij was, dus ik ging er redelijk snel doorheen. Als laatste nog een apenhang met net ertussen in en de bel werd geluid. Een 13e plek met een tijd van 43 min en 54 sec. Ik ben er blij mee. Het was een mooie survivalrun, op naar de volgende!