Drie decennia aan kampioenen

Drie decennia aan kampioenen

Wij bestaan 30 jaar! In 1991 is de SBN opgericht in de Achterhoek. In die 30 jaar is er een hoop veranderd, van 6 meter (of hoger!) naar 4 meter, afstanden die altijd in de dubbele cijfers zaten naar een heel palet aan smaken en afstanden en een groei van een handje vol fanatiekelingen naar ruim 13.000 survivalrunners!

Iets wat in alle jaren nooit veranderd is is het competitieve element van onze sport. Elk seizoen kent winnaars in de verschillende klassementen. Wij zijn de archieven ingedoken om de absolute kampioenen per decennium te vinden bij de heren en de dames. Met stoffige krantenknipsels en oude bondsmagazines hebben wij ons archief compleet gemaakt!

Onze kampioenen, Didier, Marlies, Kerst en Lenneke hebben wij op de najaars-ALV een oorkonde overhandigd ter ere van hun prestaties en 30 jaar SBN.

Het eerste decennium 1991 tot 2001

Didier d’Hondt

In de jaren 1991 t/m 2001 behaalde Didier d’Hondt in de eindklassementen van de wedstrijdcategorieën driemaal de eerste plaats. Dit maakt Didier de kampioen van het eerste decennium.

Marlies van der Linden

In de jaren 1991 t/m 2001 behaalde Marlies van der Linden in de eindklassementen van de wedstrijdcategorieën driemaal de eerste plaats. Dit maakt Marlies de kampioen van het eerste decennium.

Het tweede decennium 2001 tot 2011

Kerst Wind

In de jaren 2001 t/m 2011 behaalde Kerst Wind in de eindklassementen van de wedstrijdcategorieën viermaal de eerste plaats en eenmaal de derde plaats. Dit maakt Kerst de kampioen van het tweede decennium.

Lia Nummerdor

In de jaren 2001 t/m 2011 behaalde Lia Nummerdor in de eindklassementen van de wedstrijdcategorieën negenmaal de eerste plaats. Dit maakt Lia de kampioen van het tweede decennium.

Het derde decennium 2011 tot 2021

Kerst Wind

In de jaren 2011 t/m 2021 in de eindklassementen van de wedstrijdcategorieën driemaal de eerste plaats en viermaal de tweede plaats. Dit maakt Kerst de kampioen van het derde decennium.

Lenneke van der Heide

In de jaren 2011 t/m 2021 behaalde Lenneke van der Heide in de eindklassementen van de wedstrijdcategorieën driemaal de eerste plaats, vijfmaal de tweede plaats en eenmaal de derde plaats. Dit maakt Lenneke de kampioen van het derde decennium.