Doe mee met de Klankbordgroep Bestuurlijke Vernieuwing

Doe mee met de Klankbordgroep Bestuurlijke Vernieuwing

Na een periode van groei staat de Survivalrun Bond Nederland (SBN) voor een nieuwe fase. Met het aantal leden dat is gestegen van 4.700 in 2013 naar 16.000 in 2023, heeft de SBN niet alleen meer leden gekregen, maar is ook de professionaliteit van de organisatie gegroeid. Om deze groei voort te zetten en de sport te versterken, is de SBN klaar voor de volgende stap. Echter, om deze stap te zetten, is een vernieuwde bestuurlijke aanpak noodzakelijk die beter aansluit bij de ontwikkeling van onze organisatie.

Daarom nodigen we jou uit om deel te nemen aan onze Klankbordgroep Bestuurlijke Vernieuwing. Als lid van deze groep lever je waardevolle input voor de vormgeving van onze nieuwe governancestructuur. Je wordt een kritische sparringpartner van onze Projectgroep Bestuurlijke Vernieuwing en draagt actief bij aan de ontwikkeling van de SBN.

Wat vragen we van jou als Klankbordgroep-lid? Je neemt deel aan discussies, denkt constructief mee, en vertegenwoordigt diverse belangen binnen de SBN. Jouw betrokkenheid bij de survivalrun, een breed perspectief, flexibiliteit en openheid voor vernieuwende ideeën zijn van onschatbare waarde.

De tijdsinvestering is beperkt tot 4 à 5 bijeenkomsten tussen april 2024 en januari 2025, elk met een duur van 2 tot 4 uur, met ongeveer 1 uur voorbereiding voorafgaand aan elke bijeenkomst. In totaal vraagt dit 20 tot 30 uur over een periode van 10 maanden. Bekijk het volledige profiel hier.

Ben je enthousiast geworden? Laat het ons weten vóór 12 april door een e-mail te sturen naar directeur@survivalrunbond.nl. Na 12 april wordt de Klankbordgroep Bestuurlijke Vernieuwing samengesteld op basis van de aanmeldingen.