Denk mee & geef je input!

Denk mee & geef je input!

Op 29 oktober staat de najaars-ALV gepland. In deze ALV blikken wij terug op seizoen 2020/2021. Een seizoen zoals wij allen nog nooit hebben meegemaakt en hopelijk ook nooit weer mee zullen maken.

In de ALV zal het bestuur decharge vragen of het gevoerde (financiële)beleid, wordt er terug geblikt op het verzette werk door commissies, bondsbureau en bestuur en passeren een aantal mededelingen en voorstellen de revue. Daarnaast staan wij stil bij het aftreden van voorzitter André Gorter.

Geef je input!

Als SBN-lid ben jij van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de najaars-ALV en hier jouw stem te laten gelden. Daarnaast nodigen wij jou ook van harte uit voor de afstembijeenkomsten. De SBN organiseert een per regio een afstembijeenkomsten waarin de ALV stukken toegelicht worden. In deze bijeenkomsten is er ruimte voor feedback en input van de leden.

Op basis van de input vanuit de afstembijeenkomsten wordt er, waar nodig, bijgeschaafd aan de ALV stukken alvorens deze in de ALV komen. Ook jij kunt een steentje bijdragen aan het beleid van de SBN!

Meld je aan voor één van de vier bijeenkomsten via onderstaande buttons.

De bijeenkomsten worden digitaal gehost met Google Meet, voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een deelnamelink en de stukken.