De wedstrijdkalender van seizoen ’21-’22 staat online!

De wedstrijdkalender van seizoen ’21-’22 staat online!

Zoals jullie mogelijk al gezien hadden, is de kalender van komend seizoen gepubliceerd.
De laatste survivalruns van dit seizoen hebben goede hoop een wedstrijd te kunnen organiseren, maar de meeste organisaties hebben dit seizoen helaas geen andere optie gezien dan de survivalrun een jaar door te schuiven.
Met positieve vooruitzichten voor de laatste survivalruns van dit seizoen, ziet het er in ieder geval goed uit voor het komende seizoen!

En wat een seizoen gaat het te worden! Ruim 40 survivalruns, de Ultra Survivalrun en veelbelovende Open Nederlands kampioenschappen;

Als eerste staat het ONK LSR op de agenda, 21 november gaan geschiedenis schrijven door het eerste ONK in België te houden. Survivalrun Adegem nodigt iedereen uit voor een schitterende survivalrun om op meerdere manieren je grenzen te verleggen!
Amper een maand later, op 19 december, zal het ONK KSR gehouden worden in Dinxperlo. De Dinxperloop heeft na 25 jaar afscheid genomen van Herbert Luimes, we zijn benieuwd of de nieuwe voorzitter, Niek Heijink zijn stempel op het parcours gaat drukken! 1 ding is zeker, ’t Bargerbos zal blauw kleuren van alle survivalrunners die er gaan afzien.
13 maart reizen we, na het Zuiden en Oosten te hebben aangedaan, af naar het Noorden. Survivalrun Koostertille zal, na in seizoen ’19-’20 de 19e editie te hebben georganiseerd, met deze 20e editie het ONK MSR organiseren. Het zal een editie zijn ‘die een ieder nog lang zal heugen’ aldus de organisatie, dat beloofd wat!
Het ONK JSR wordt komend seizoen in Zeist georganiseerd. Vanaf zwembad Dijnselburg zal deze survivalrun alles van de deelnemers vragen,  met uiteraard de eindhindernis boven het buitenbad!  Wij hebben er zin in!

Voor de volledige kalender; klik hier.