Creatieve recycle ideeën wedstrijdshirts

Creatieve recycle ideeën wedstrijdshirts

We hebben al bekend gemaakt, dat de verzorgingscommissie van Bikkel Survivalrun Leeuwarden de winnaar is van de prijsvraag voor het beste recycle-idee voor de wedstrijdshirtjes. De commissie maakte van de shirtjes, lunchtasjes voor de vrijwilligers van editie 2019. Een mooie vervanging van de 500 plastic tasjes die ze normaal gesproken gebruiken en volgens de dames zelf simpel om te maken.

Maar natuurlijk hebben we nog veel meer fantastische ideeën binnengekregen voor het recyclen van de wedstrijdshirts. Het is een onderwerp dat bij veel leden leeft en het maakt heel wat creativiteit los onder survivalrunners en wedstrijdorganisaties. Al die goede ideeën willen we jullie zeker niet onthouden. Want misschien brengt het jou ook op een nog beter idee. Daarom zetten we alle inzendingen nog even op een rijtje.

Verzorgingscommissie Survivalrun Leeuwarden

De dames van de verzorgingscommissie in Leeuwarden laten zien dat er veel maar dan ook echt heel veel mogelijkheden zijn voor de gebruikte shirts. Tasjes, kussens en decoratie. Zo kregen de shirts een prominent plekje tijdens het ONK MSR in 2018.

Marleen Hennen

Ze kunnen uiteraard ook nog prima mee als 'shirt'. Marleen nam de shirts mee naar een weeshuis in Sri Lanka waar deze shirts goed van pas komen en een mooi tweede leven krijgen!

Meira Zubčević

Neem je favoriete sport mee naar sport & school. Ideaal. Een survivalrun-shirt pofzak en etui.

Bart Dinkelman

Op reis naar de Kilimanjaro ging Bart niet met lege handen. De shirts die Bart over had heeft hij daar geschonken aan de lokale bevolking. De Beltrum shirts zijn wel een stukje van het parcours geraakt 😉

Yasmijn van der Krogt

Hoe maak je een saaie school dag leuk? Juist! Breng een beetje survivalrun naar school. Yasmijn geeft het goede voorbeeld met haar survivalrun-shirt-kaft!

Toekomst?

Nu jij! Wat doe jij met jouw survivalrunshirts? Of zie jij opties hoe wij samen deze berg aan shirts kunnen verkleinen? Denk vooral mee!

Gerbrant Bleijenberg heeft vast een voorzetje genomen een 'racebib' ontworpen ter vervangen van de klassieke shirts. Is dit in jouw ogen ook een goede optie? Of heb jij een ander idee?

Als bond zijn wij ons er zeker bewust van de hoeveelheid shirts die jaarlijks bij survivalruns ingezet wordt. We staan dan ook open voor alle ideeën op dit gebied om tot een duurzame oplossing te komen.