Bekendmaking wedstrijdkalender 2024/2025

Bekendmaking wedstrijdkalender 2024/2025

De Survivalrun Bond Nederland heeft achter de schermen hard gewerkt aan de wedstrijdkalender voor het seizoen 2024/2025. Op onze social media-kanalen hebben we deze week al de locaties van de ONK’s bekendgemaakt. In dit bericht zetten we deze locaties nog eens op een rijtje en onthullen we de complete wedstrijdkalender.

Survivalrunners kunnen ook in het seizoen 2024/2025 uitkijken naar een mooie wedstrijdkalender met maar liefst 47 survivalruns! We trappen het seizoen af in Wesepe. Hoewel deze survivalrun in voorgaande jaren in maart plaatsvond, hebben we ervoor gekozen om deze naar voren te halen voor aankomend seizoen. We hopen jullie allemaal te zien in Overijssel op 8 september 2024!

Ook staat het eerste ONK van het seizoen gepland voor september. Op 29 september vindt de spannende strijd om de titel Korte Survivalrun plaats in Ede. En dat is nog niet alles, want het ONK JSR staat ook op de planning voor 2024. Op zaterdag 23 november in Doorn gaan jonge deelnemers de uitdaging aan tijdens een prachtige survivalrun door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.

Voor het ONK MSR duimen we voor stralend lenteweer, want op 6 april 2025 gaan de survivalrunners de strijd aan in Bathmen. En last but not least, voor het ONK LSR reizen we af naar Friesland. Op zondag 25 mei in De Knipe barst de strijd los om de titel Lange Survivalrun.

Waar kan je nog meer naar uitkijken voor het seizoen 2024/2025? De Bikkelrun Leeuwarden viert haar 30ste jubileum, wat betekent dat de survivalrun op 6 oktober dwars door de stad zal gaan. Een mooie survivalrun om alvast naar uit te kijken! In Losser (22 februari 2025) zullen voor het eerst wedstrijdcategorieën (BSR, KSR en MSR) georganiseerd worden, terwijl er dit seizoen alleen nog recreatieruns op het programma stonden. En we sluiten het seizoen af met een gloednieuwe survivalrun in Balkbrug op 31 augustus 2025.

Bekijk de complete wedstrijdkalender hier.

We kijken ernaar uit om samen met jullie er weer een prachtig seizoen van te maken.

Tot in de touwen!