Deel je ervaring & laat je stem horen!

Deel je ervaring & laat je stem horen!

Op 22 april staat de voorjaars-ALV gepland. In deze ALV blikken wij vooruit op seizoen 2022/2023. Een seizoen waarin we hopen dat we de coronaperikelen achter ons hebben kunnen laten. 

In de ALV worden alle voorbereidingen getroffen en voorwaarden ter stemming gebracht voor de start in het nieuwe seizoen dat per september weer begint. Verder zal het bestuur toelichting geven op de opgestelde begroting.

Deel je ervaring!

Als SBN-lid ben jij van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de voorjaars-ALV en hier jouw stem te laten gelden. Daarnaast nodigen wij jou ook van harte uit voor de afstembijeenkomsten. De SBN organiseert per regio een afstembijeenkomsten waarin de ALV stukken toegelicht worden. In deze bijeenkomsten is er ruimte voor feedback en input van de leden.

Op basis van de input vanuit de afstembijeenkomsten wordt er, waar nodig, bijgeschaafd aan de ALV stukken alvorens deze in de ALV komen. Ook jij kunt een steentje bijdragen aan het beleid van de SBN!

Meld je aan voor één van de vier bijeenkomsten via onderstaande buttons.

De bijeenkomsten worden digitaal gehost met Google Meet, voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een deelnamelink en de stukken.