Afscheid vrijwilligers tijdens ALV.

Afscheid vrijwilligers tijdens ALV.

Tijdens de voorjaars-ALV afgelopen vrijdag 20 april namen verschillende vrijwilligers afscheid van de SBN. Eric van den Ham, Jeroen Bolks en Jesper Hommes verlaten de Commissie Deskundigheidsbevordering. De Commissie Wedstrijdzaken moet het in de toekomst stellen zonder Lenneke van der Heide, Gerrit Jan Vels, Joey Bakker en Max van Thiel.

Voorzitter Mark Huizinga bedankt de vrijwilligers voor hun inzet en hulp bij de Survivalrun Bond Nederland en overhandigde de aanwezige vrijwilligers een attentie. De vrijwilligers die niet aanwezig waren krijgen hun attentie natuurlijk op een later moment.

Survivalrunbond Nederland

Vlnr. Lenneke van der Heide, Jeroen Bolks en Eric van den Ham.

Word vrijwilliger
Met het afscheid van deze vrijwilligers zijn er weer plekken vrij in de commissies Wedstrijdzaken en Deskundigheidsbevordering. Maar ook in andere commissies kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Als vrijwilliger help je niet alleen de SBN, maar leer je ook nieuwe competenties, ontdek je wat je graag doet en leer je nieuwe mensen kennen. Om ook in de toekomst de sport Survivalrun te laten groeien en verder te professionaliseren zijn nieuwe vrijwilligers dus meer dan welkom. Heb jij zin mee te helpen aan deze groei en professionalisering? Meld je dan bij het bondssecretariaat.