Survivalrundag 2023

Survivalrundag 2023

Op zondag 2 juli is het zover: de 2e editie van de Survivalrundag! Na het succes van afgelopen jaar wordt dit jaar het evenement gehost door STORM Outdoor in Deest. Het belooft een dag vol activiteiten te worden, met clinics, workshops, challenges en natuurlijk de klassementsuitreikingen!

De Survivalrundag is dé perfecte gelegenheid voor SBN-leden en hun aanhang om meer te leren over de sport en zichzelf uit te dagen. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Het belooft een intensieve, maar zeker ook gezellige dag te worden. De Survivalrundag is gratis toegankelijk, maar aanmelding is vereist. Het evenement is bedoeld voor SBN-leden en hun aanhang. Er is plaats voor maximaal 500 personen, dus wees er snel bij!

De locatie van de Survivalrundag is SV STORM Outdoor in Deest. Het terrein is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Vergeet je sportkleding en -schoenen niet!

Kortom, als je een fan bent van survivalrun of gewoon meer wilt weten over deze uitdagende sport, dan mag je de Survivalrundag niet missen! Schrijf je snel in en kom op zondag 2 juli naar STORM Outdoor in Deest. Wij zien je graag daar!

Praktisch

📍 Locatie: SV STORM Outdoor, Kweldam 4A, 6653 CC Deest
⏰ Tijd: 10.00 – 16.00 uur
📅 Datum: zondag 2 juli 2023
🎤 Programma: Klassementshuldigingen, workshops, clinics en challenges
💶 Entree: Gratis, aanmelding vereist
👪 Doelgroep: SBN-leden + aanhang
👥 Capaciteit: maximaal 500 personen

Aanmelden

Ga hier naar het aanmeldformulier.