Survivalrun is voor jong en oud

Het is geweldig! Kom je ook kijken?

Survivalrunnen

Doe je mee? Kom ook trainen bij een van onze trainingsgroepen! Hier vind je onze trainingsgroepen

Uitslagen survivalruns

Bekijk hier jouw uitslagen van seizoen 2019-2020 Bekijk uitslagen

Laatste nieuwsberichten

Lees hier ons allerlaatste nieuws!
De wedstrijdkalender voor seizoen 2020-2021 is bekend!
24 februari 2020

We zitten nog midden in seizoen 2019-2020 maar de voorbereidingen voor seizoen 2020-2021 zijn al in volle gang!   Het beloofd weer een uitdagend seizoen te worden met 43 survivalruns op de planning. Op 13 september 2020 trapt Niersdal Survivalrun het seizoen af. Waarna al snel het eerste ONK in zicht komt. Op 22 november […]

Inov-8 partner van Survivalrun Bond Nederland
3 februari 2020

Marktleider tekent driejarig sponsorcontract Met ingang van 1 januari 2020 is Inov-8 sponsor van de Survivalrun Bond Nederland (SBN) en daarmee trotse partner van survivalrun in Nederland. Zondag 2 februari is de samenwerking officieel gemaakt bij de survivalrun in Gendringen. Beide partijen hebben een handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst voor een periode van in ieder […]

U3Run, een nieuwe, bijzondere survivalrun op de kalender!
19 januari 2020

Nieuwe Survivalrun door UDIROS Outdoor in Nieuwehorne Een nieuwkomer op onze survivalrun kalender: op 1 maart wordt de allereerste U3Run georganiseerd in Nieuwehorne. Deze survivalrun is anders opgezet dan de meeste survivalruns. Het team staat centraal in de U3Run; met allerlei variaties rondom het cijfer 3, dus 3 verschillende afstanden, 3 categorieën en met z’n […]

Survivalrun Bond klaar voor de toekomst!
5 december 2019

Op de Najaars Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Survivalrun Bond Nederland is positief ingestemd met het aanstellen van André Gorter als nieuwe voorzitter. André brengt heel wat kennis en ervaring met zich mee! Als fervent survivalrunner, adventure racer en triatleet en oprichter van Survivathlon is hij een enorme aanwinst voor het bestuur en alle […]

Word nu lid

We bieden je voor € 20,00 per jaar een volwaardig lidmaatschap. Je ontvangt drie keer per jaar het bondsmagazine SURVIVALRUN en je kunt als SBN-lid een wedstrijdlicentie aanvragen na het behalen van een aantal kwalificatieruns. Je bent als lid ook verzekerd voor ongevallen tijdens survivalruntrainingen of survivalruns bij organisaties aangesloten bij de SBN.

Lid worden

Wedstrijdkalender

Op onze wedstrijdkalender zie je voor welke survivalruns je je kunt inschrijven. Kies uit een recreatieve run of een wedstrijdcategorie, je ziet per datum en plaats wanneer een inschrijving geopend wordt of reeds open is. We wensen je alvast succes en bovenal veel survivalrun plezier! Meer informatie over onze wedstrijdcategorieën vind je bij menu Wedstrijden.

Bekijk kalender

Uitslagen

Bekijk hier jouw uitslagen of die van andere survivalrun toppers! Deze uitslagen laten een tussenstand zien van het huidige klassement dit seizoen van onze JSR, KSR, MSR en LSR wedstrijdlopers met een wedstrijdlicentie. Alle definitieve uitslagen van een survivalrun vind je binnen een week na de gehouden survivalrun op ons wedstrijdkalenderoverzicht.

Uitslagen bekijken

Foto’s

Survivalrun leent zich uitstekend voor onvergetelijke foto's van jezelf of bekenden. De mentale en fysieke uitdaging zie je terug in foto's samen met het plezier en de uitdaging van iedere survivalrunner. Kijk gauw en geniet!

Over de Survivalrun Bond Nederland

De SBN staat voor het bevorderen van survivalrun voor een breed publiek, waarbij het draait om het afleggen van een veilig parcours van natuurlijke en gebouwde hindernissen in de natuur onder verschillende weersomstandigheden. Bij alles wat we doen staat een veilige sportbeoefening voor al onze sporters voorop. SBN zet zich in om de risico’s voor deelnemers bij zowel het trainen op een trainingsterrein als het afleggen van een wedstrijdparcours te minimaliseren.

 

 

Als sportbond bundelen we alle survivalrun passie van atleten, trainingsgroepen en wedstrijdorganisaties. We doen dat samen met de vele actieve vrijwilligers welke actief zijn in de survivalrunsport en natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk leden.

 

Meer over de SBN