Survivalrun is voor jong en oud

Het is geweldig! Kom je ook kijken?

Survivalrunnen

Doe je mee? Kom ook trainen bij een van onze trainingsgroepen! Hier vind je onze trainingsgroepen

Schrijf je in!

Schrijf je in voor een survivalrun, check de wedstrijdkalender Wedstrijdkalender

Laatste nieuwsberichten

Lees hier ons allerlaatste nieuws!
Survivalrun en hoogtevrees
2 oktober 2023

Survivalrun en hoogtevrees, geen handige combi… Maar wat als je last hebt van hoogtevrees én je vindt survivalrun een leuke sport? Moet je dan een andere sport zoeken? De hoge hindernissen overslaan? Of is er een manier om hoogtevrees te overwinnen? Cognitieve of optische hoogtevrees Eerst de theorie. Hoogtevrees is de angst die mensen ervaren […]

SBN Shirtshop ontvangt sleutels hal in Eibergen
25 september 2023

SBN Shirtshop krijgt een nieuw onderkomen. Eddy te Woerd en Huub Scharenborg hebben de sleutels in ontvangst genomen van een nieuwe hal in Eibergen. De verwachting is dat de hal in november gereed is, en dan zal de SBN Shirtshop definitief verhuizen van Lichtenvoorde naar Eibergen. Aanleiding Het SBN-bestuur heeft onlangs besloten om de twee […]

Maak kennis met Rees Outdoor Fit & Survivalrun Wapenveld!
18 juli 2023

Sinds de officiële start in 2019, met de eerste touwen die al in 2018 in het bos werden geknoopt, heeft Rees Outdoor Fit een hechte gemeenschap van ruim 150 survivalrunners opgebouwd. Vooral de jeugdafdeling groeit snel en trekt enthousiaste jonge deelnemers aan. En sinds dit jaar is Rees Outdoor Fit ook lid bij de SBN! […]

Tropische editie ONK LSR!
23 juni 2023

Tekst: Herman Domhof, Pr Stichting Survivalrun Harreveld. Zondag 18 juni was het eindelijk zover; Het ONK LSR. Dit ter ere van de 25e survivalrun Harreveld! Om deze mijlpaal te vieren is besloten om iets speciaals te doen; de ONK deelnemers starten vanaf een alternatieve startlocatie. Om 8:15 uur stapten de eerste deelnemers de bus in […]

Word nu lid

We bieden je voor € 22,00 per jaar een seizoenslidmaatschap. Je kunt als SBN-lid een wedstrijdlicentie aanvragen na het behalen van een aantal kwalificatieruns. Je bent als lid ook verzekerd voor ongevallen tijdens survivalruntrainingen of survivalruns bij organisaties aangesloten bij de SBN.

Lid worden

Wedstrijdkalender

Op onze wedstrijdkalender zie je voor welke survivalruns je je kunt inschrijven. Kies uit een recreatieve run of een wedstrijdcategorie, je ziet per datum en plaats wanneer een inschrijving geopend wordt of reeds open is. We wensen je alvast succes en bovenal veel survivalrun plezier! Meer informatie over onze wedstrijdcategorieën vind je bij menu Wedstrijden.

Bekijk kalender

Uitslagen

Bekijk hier jouw uitslagen of die van andere survivalrun toppers! Deze uitslagen laten een tussenstand zien van het huidige klassement dit seizoen van onze JSR, BSR, KSR, MSR en LSR wedstrijdlopers met een wedstrijdlicentie. Alle definitieve uitslagen van een survivalrun vind je binnen een week na de gehouden survivalrun op ons wedstrijdkalenderoverzicht.

Uitslagen bekijken

Foto’s

Survivalrun leent zich uitstekend voor onvergetelijke foto's van jezelf of bekenden. De mentale en fysieke uitdaging zie je terug in foto's samen met het plezier en de uitdaging van iedere survivalrunner. Kijk gauw en geniet!

Over de Survivalrun Bond Nederland

De SBN staat voor het bevorderen van survivalrun voor een breed publiek, waarbij het draait om het afleggen van een veilig parcours van natuurlijke en gebouwde hindernissen in de natuur onder verschillende weersomstandigheden. Bij alles wat we doen staat een veilige sportbeoefening voor al onze sporters voorop. SBN zet zich in om de risico’s voor deelnemers bij zowel het trainen op een trainingsterrein als het afleggen van een wedstrijdparcours te minimaliseren.

 

 

Als sportbond bundelen we alle survivalrun passie van atleten, trainingsgroepen en wedstrijdorganisaties. We doen dat samen met de vele actieve vrijwilligers welke actief zijn in de survivalrunsport en natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk leden.

 

Meer over de SBN